ELS VESTIGIS DELS TEATRES ROMANS A HISPÀNIA

ELS VESTIGIS DELS TEATRES ROMANS A HISPÀNIA

dimarts, 11 de gener del 2011

13. Conclusió

Al llarg d'aquest recorregut virtual per alguns dels diferents teatres romans hispànics hem pogut concloure, que la seva conservació original és pràcticament nul·la. Durant l'evolució en el temps alguns han patit més modificacions que altres.

A continuació exposarem un exemple del teatre pitjor i millor conservat:

Un dels teatres en menor estat de conservació és el Teatre de Tarraco, avui dia d'aquest tan sols queden ruïnes i no s'ha invertit actualment en la seva conservació.
El teatre més ben conservat de tots és el Teatre de Mérida. Aquest ha rebut més intervencions de restauració que la resta dels teatres.


Com a opinió personal defensem la idea de què les entitats públiques o privades facin un esforç i inverteixin uns capitals per tal de contribuir en l'exploració i conservació, ja que hem de tenir en compte què és un reflexe del nostres avantpassats i ens permeten entendre el present.

4 comentaris:

  1. Buenas, ánimo con el trabajo, muy interesante. Quizá os guste mi blog, por paralelismos, un saludo:

    http://greekandromantheatres.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Hola!
    Em dic Dolors Clota i he tingut la sort de viure una temporada a la vostra filla fent feina de profe de llatí i grec. Ara treballo a Catalunya i, avui a classe, una alumna buscava informació sobre teatres i ha anat a parar al vostre blog. Enhorabona per la feina! Em permeteu un petit comentari? A Pollentia també hi teniu un teatre. Ja sé que és petit, però penso que val la pena, mallorquines com sou, parlar del que teniu a ca vostra. Una salutació des de Sant Hilari Sacalm (Girona) i cuideu molt del tresor d'illa en què viviu! Vobis gratias agimus!

    ResponElimina
  3. Hola Laia!
    Moltes gràcies pel comentari. Respecte al teatre de Pollentia, era la nostra intenció tractar-lo, però uns altres companys de classe vàren dedicar tot un bloc a Pollentia, i vàrem preferir que el tractessin ells! si t'interessa a la barra de "la meca llista de blocs" pots trobar dit bloc. Tots férem una bona feina.

    Gràcies de nou!

    ResponElimina
  4. Aquí teniu l'enllaç directe per si algú n'està interessat:

    http://pollentia-pollentia.blogspot.com.es/2010_11_01_archive.html

    ResponElimina